Okulumuz Hakkında

Pınar Ortaokulu
PİNAR MAHALLESİ MERKEZ MEVKİİ NO100/1 MİLAS/MUĞLA P.K.48284
02525332417
02525332417
https://milaspinarortaokul.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde,bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini,kurumun yetki,görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar çerçevesinde yürütmek;Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen,iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış,ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst eğitime hazır,kendini ifade edebilen,araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okulundaki öğretmenlerin ve öğrencilerin rahatlığını ilke edinmiş,anlayışlı ve esnek,işin ciddiyetinin farkında olan idarecilerle;istekle,işbirliği ve örnek arkadaşlık duyguları ile çalışan öğretmenlerin eşliğinde,temiz ve düzenli bir ortamda,çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde,teknolojiyle bütünleşmiş,bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirip hayata olumlu insanlar olarak atanmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Milas Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün düzenlemis olduğu Öykü Yarismasi Ilçe Birinciligi TEOG Sinavi Ilce 5,3 ve 4.cülügü.
Öğretmen :6
Öğrenci :51
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 15:10

YABANCIDIL

Ingilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Düzenli olarak Milas´a dolmuş bulunmakta olup,ögretmenlerimizin Milas güzergahinda geliş gidisi için ulasim kooperatifimiz hizmet vermektedir. Bazı öğretmenlerimiz sahil kesimi olan Ören´den gidiş geliş yapmaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

MİLAS merkez ilçeye 40 km., Ören mahallesine 8 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

350 m rakıma sahip Gökova Körfezi deniz manzaralı,Ören Mahallesi´ne 8km. uzaklıkta PTT acentesi,2 marketi,2 kahvehanesi,berberi ile cuma günü kurulan pazarıyla merkezi bir mahalledir.Ulaşım sıkıntısı yoktur.Geçim kaynakları başta tarım ve arıcılıktır.Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık da uğraşılar arasında olup mahalleleriyle birlikte 700´e yakın nüfusu vardır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları